RAMON ROY

Agència Tributària de Catalunya

Logo_Agencia_Tributaria

Director de l’Àrea de Tecnologies de la Informació de l’Agència Tributària de Catalunya TIC durant la seva creació (2007-2012) .

Com a part de les seves funcions com a director es va assegurar la compatibilitat de l’Agència Tributària de les noves directrius comunitàries sobre els impostos i el patrimoni comunitari a través de la re – disseny del sistema informàtic actual i el desenvolupament dels components addicionals . Va tenir un paper important en la millora del Sistema de Recaptació Tributària , recollint més de 2.600 milions d’euros procedents de diversos impostos.
Líder d’un equip de 16 experts en TI i la gestió de diversos contractes de serveis amb proveïdors externs ( 95% dels serveis de TIC es subcontracta ) . Va estar a càrrec de la ( ja sigui fer-ho o supervisar ) les necessitats de recol · lecció de l’agència , la recerca de recursos financers , d’escriure les especificacions per a licitacions , ofertes editorials , ofertes avaluant i seguint els contractes adjudicats . Com a part de les seves funcions s’estava preparant una sèrie d’informes de les seves decisions als diferents grups d’interès , tant de l’Agència Tributària , sinó també als òrgans de supervisió financera interna .
Principals objectius assolits :

  • Millora significativa de la funció de recaptació d’impostos ( vegeu resultats anteriors ) a través de l’aplicació de la legislació modernitzada i un major desenvolupament del sistema informàtic
  • Desenvolupament dels serveis de VoIP Nova de l’Agència Tributària
  • Millora de les infraestructures de telecomunicacions de l’Agència
  • Desenvolupament de la Nova Estació de treball virtual del client fi de l’Agència ( no ordinadors permeses )
  • La construcció d’un nou centre de dades a la Seu de l’Organisme de Impostos
  • Manteniment i desenvolupament / evolució de l’aplicació del Sistema de Gestió Tributària Integral ( recaptació d’impostos , financers i materials que representen solucions desenvolupats )
  • Desenvolupament d’un nou Datawarehouse per a l’anàlisi i la investigació per al frau i l’anàlisi de l’evasió d’impostos , el que va portar a un augment significatiu de la identificació dels casos d’evasió d’impostos .
  • Desenvolupament d’un portal nou impost que va contribuir a la millora dels serveis prestats als contribuents – ciutadans i professionals .
  • La construcció d’un nou projecte de gestió d’oficina- (01 / 2008 – no hi havia PMO fins a gener de 2008 per raons internes ) SI es pot dir que ” dirigia les activitats de creació de capacitat de la formació Oficina de Gestió de Projectes per als gerents de projecte ” i PMO també es va ocupar de control de l’evolució dels projectes .
  • La implementació d’un Sistema de Gestió de Seguretat de Nova ISMS – Information

Nucli del sistema s’està executant sota una arquitectura de TI basat en IBM p -sèries , AIX Sistema operatiu , servidor de base de dades de programes Java d’Oracle , BEA Weblogic Application Server i . Portal s’està executant sota l’arquitectura Wintel , punt ` MS – NET i MS – ​​Share i SQL Server com a base de dades . Datawarehouse basat en el producte Edició Oracle BI Enterprise


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Darrers Tuits

%d bloggers like this: